[ARTIS] Selebriti Yang Suka “Hot Pants” Untuk Bersantai.

Lumrah bergelar selebriti, sememangnya selalu jadi perhatian terhadap penampilan mereka dari atas kepala hingga ke hujung kaki.

Artis di Malaysia sering mengenakan mini dress dan gaun berbelahan tinggi bagi mempamerkan kaki dan peha yang menjadi aset bagi seorang wanita untuk tampak seksi.

Selain gemar memakai mini dress para selebriti cantik ini juga kerap mengenakan ‘hot pants’ ketika sedang bersantai untuk memperlihatkan pehanya yang mulus. Siapa saja artis Malaysia yang gemar memakai Hot pants? Mari lihat 7 artis tempatan ini seperti yang dirangkumkan oleh Hangat.com.

Eyka Farhana

Pelakon genit yang pernah mencetuskan kontroversi isu tular video seks menyerupai wajah ini nampaknya berjaya membuktikan dia kelihatan menawan dengan mengenakan ‘Hot pants’.

Elizabeth Tan

Beginilah gaya penyanyi dan pelakon berbakat, Elizabeth Tan yang memakai hot pants jeans yang memperlihatkan peha mulus dan putihnya, bikin iri hati ramai wanita di luar sana.

Shikin Gomez

Nurfasyikin Mohd Faisal Gomez atau Shikin Gomez mula mendapat perhatian apabila berjaya tersenarai sebagai peserta Asia’s Next Top Model (AsNTM) musim ke lima bersama Alicia Amin bagi mewakili negara. Jika dilihat pada pengalamannya dalam bidang modeling, maka tak hairanlah dia mempunyai sepeasang kaki yang cantik dan mulus dengan mengenakan ‘Hot Pants’.

Alicia Amin

Bercakap mengenai Alicia Amin, siapa sahaja yang tidak kenal dengan model kontroversi ini. Bermula sebagai finalist Asia’s Next Top Model musim ke-5 serta turut bergelar pelakon, bagi Alicia beliau hanya menjadi dirinya sendiri. Yakin dengan tubuhnya yang menggoda dan seksi, dia tak pernah gagal menonjolkan dirinya dengan mengenakan apa-apa jenis fesyen.

Yasmin Hani

Sejak melahirkan bayi keduanya, Eissa Elzander Wong pada 27 Disember 2016, pelakon dan pengacara Yasmin Hani sudah kembali bergiat aktif dengan karier seni. Penampilannya yang terkini makin cantik dan nampak lebih muda lagi-lagi jika dia mengenakan Hot pants seperti ini.

Sharifah Sakinah

Hot pants memang paling sesuai dengan singlet, lihat saja gaya Sharifah Sakinah ini yang super cool.

Nabila Huda

Walaupun semakin meningkat usia dan menjadi ibu kepada seorang anak, Nabila Huda tetap nampak seksi mengalahkan anak dara. Lagi-lagi jika dia mengenakan Hot pants jika bersantai bersama keluarga.

Jadi, yang mana satu pilihan anda untuk dijadikan inspirasi?

Sumber hangat.com vie ohgebang

Hampir Tak Kenal! Solekan Di Usia Remaja 5 Artis Ini “Menakutkan”

Siapa sangka suatu ketika dahulu solekan yang dikenakan pada wajah kebanyakan selebriti tempatan, merekalah diantara yang paling jelita dan menawan.

Dan kini, dengan perubahan era dan mekap zaman kini yang lebih ringkas tetapi kelihatan cantik menjadi pilihan utama.

[Hangat.com] Jika dibandingkan wajah mereka terdahulu dan yang terkini sudah pasti selebriti-selebriti ini tertanya apakah yang terjadi pada wajah mereka dahulu.

Hangat.com bawakan kembali wajah terdahulu artis-artis ini.

1. Jasmin Hamid (2005)

2. Didie Alias (2000)

3. Ifa Raziah (2001)

HCelebs.com

4. Lana Nordin (2001)

5. Ning Baizura (awal 90-an)

SUMBER: Hangat.com via OhGebang

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*