KEJAM! Kepala “Dipenggal” Kerana Enggan Lakukan Seks.

Gambar utama sekadar hiasan…

SEORANG ahli perniagaan wanita yang berusia 29 tahun, telah dibunuh manakala kepalanya dipenggal selepas dia enggan melakukan seks dengan bekas kekasihnya. Kejadian mengejutkan itu berlaku di Ukraine.
Mayat Anna Ergieva ditemui oleh ibu bapanya yang mengunjungi rumah wanita itu selepas mereka gagal menghubunginya.

Hanya badan Anna sahaja ditemui dalam keadaan berlumuran darah di rumah itu sementara kepalanya disumbat di dalam beg bersama barang kemasnya dan ditanam di tempat lain.

Bekas kekasihnya kemudian mengaku melakukan perbuatan keji itu kerana cembura selepas Anna menolak kehendak seksnya.

“Seluruh bilik dipenuhi dengan darah termasuk set TV. Kami yang menghubungi polis,’’ kata bapanya yang masih trauma dengan kejadian itu.

Lelaki itu merupakan seorang chef dan bekas rakan sekelasnya. Selepas membunuh Anna, dia cuba mengelar pergelangan tangannya.

Sebelum kejadian, kedua-duanya bersembang melalui dalam talian dan lelaki itu memutuskan untuk berjumpa dengan Anna. Namun apabila Anna enggan melakukan seks, lelaki tersebut menjadi marah dan menembak kepala wanita malang itu.

Dia kemudian memotong kepala Anna kerana tidak mahu polis menemui peluru itu. Lelaki terbabit kini berdepan hukuman penjara seumur hidup.

“Mangsa cuba memohon bantuan ketika kejadian namun gagal,’’ kata polis.

Credit to Mynewshub.cc

Cerita berkaitan seterusnya….

Seorang wanita dipaksa lakukan seks, dirotan serta dipenggal kepala

SEORANG wanita bersama anak tiri lelakinya telah dihukum dengan undang-undang `rimba’ apabila dibogel dan dipaksa melakukan seks di khayalak ramai, dirotan serta dipenggal kepala.

Kesalahan mereka hanyalah kerana menghidangkan ikan kepada sekumpulan pengikut kumpulan pemberontak Kamuina Nsapu di Congo.

Selepas dibunuh, darah wanita itu kemudiannya diminum oleh kumpulan terbabit.

Kejadian itu berlaku di bandar Luebo di wilayah Kasaï-Occidental dan ia telah dirakamkan. Video berkenaan menjadi tular menerusi aplikasi WhatsApp.

Dalam video terbabit, ketua kumpulan itu, Kalamba Kambangoma, dirakamkan menarik rambut wanita tersebut sebelum dia dibawa ke atas pentas untuk dipaksa melakukan seks dengan anak tirinya.

Mayat kedua-duanya dibiarkan di situ selama dua hari sebelum dikebumikan.

Kumpulan pemberontak itu dijamu makan ikan yang merupakan larangan bagi mereka kerana ia dikatakan dapat menghapuskan ilmu kebal mereka.

Mereka makan ikan terbabit di restoran wanita itu. Anak tirinya turut menerima hukuman berkenaan kerana pada hari kejadian dia bekerja di restoran tersebut.

Anggota militan Kamuina Nsapu dilarang melakukan seks, mandi, makan daging, ikan dan beberapa jenis makanan lain ketika mereka berperang menentang kerajaan.

Kumpulan itu telah menawan Luebo, yang mempunyai 40,000 penduduk. Namun mereka hanya bertahan selama 20 hari sebelum tentera Congo merampas semula bandar tersebut.

Semasa menawan Luebo, Kamuina Nsapu telah membakar bangunan, gereja dan melarang orang ramai bekerja. Kanak-kanak pula dilarang ke sekolah.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*